wonderfulhearts.nl

Wie ben ik

Wie ben ik…

Mijn naam is Carmen. Ik ben geboren in Twente,  een tukker dus en  kom uit een dynamisch gezin. Ik hou van mijn leven en vak en dat is vertellen en zingen over de ziel en energie, wat wil de ziel  nu echt.

Al van jongs af aan speelde spiritualiteit al een grote rol in mijn leven.  Ondanks de tegenslagen in mijn leven, voelde ik diep van binnen een onverklaarbare kracht, die telkens de minder mooie momenten overwon. De onvoorwaardelijke liefde, wijsheid en kennis van het hart ben ik enorm  dankbaar.

 

Wonderfulhearts, innerpeace training is ontstaan, omdat mijn passie ligt bij ziel en communicatie.  Ik ben mij fulltime gaan richten op het geven van Inner Peace seminars/ trainingen, lezingen,  privé consulten voor positieve zielsgroei ontwikkeling.  Ik zie het als een  maatschappelijke taak en bijdrage om spiritueel, emotioneel mentale  hulp te geven waar de vraag zich aandient. Waarbij talent en overgave, hartliefde, enthousiasme, professionaliteit kennis en wijsheid, levenservaring zijn samengesmolten tot een mooi groot geheel.

Het hart is de kern van al het leven, want wat we in oprechte liefde, wijsheid en vreugde geven is in grootste liefde en licht al ontvangen!

,

Carmen

Geluk en succes zit in het allerkleinste en allergrootste eenvoud.

Iedere ontmoeting in Liefde, voel je in de diepste stilte van je ZIJN
© Carmencita

Handige informatie

Bankrekening nummer:

C. Verheijen
NL 21INGB 0388913770
BIC:INGBNL2A

06 191 584 86

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten